Nożyce do kwiatów Okatsune KST304 do miękkich łodyg, długość ostrza 4.5 cm
30 recenzja(-e/-i)
Numer artykułu OSKST304
Nożyce do kwiatów Okatsune KST304 do miękkich łodyg, długość ostrza 4.5 cm
30 recenzja(-e/-i)
68,49 zł
Cena detaliczna80,00 zł
Na stanie
Zamówione dzisiaj, jutro wysłane
Darmowa wysyłka powyżej 340 zł
Zwroty do 30 dni
Szybka dostawa z własnego magazynu
Specyfikacja
19,5 cm
115 g
Typ głowicy
Bypass
Przeznaczony do gałęzi do
20 mm
Inni oglądali również
Recenzje
Średnia ocena
30 recenzja(-e/-i)
Thomas, Tielt-Winge
sobota, 17 maja 2025
Ogółem
Jakość do ceny
Oczekiwania
Glenn, CAMORS
środa, 5 lutego 2025
Ogółem
Jakość do ceny
Oczekiwania
Philippe, Mechelen
poniedziałek, 5 sierpnia 2024
Ogółem
Jakość do ceny
Oczekiwania
Andrew Gavin , Mullingar
środa, 31 lipca 2024
Ogółem
Jakość do ceny
Oczekiwania
Ada, Leiderdorp
wtorek, 23 lipca 2024
Ogółem
Jakość do ceny
Oczekiwania
Specyfikacja
Ogólne informacje
Wymiary i waga
Długość rękojeści / uchwytu
9,5 cm
19,5 cm
Długość ostrza
4,5 cm
115 g
Szerokość
5 cm
Materiał
Materiał rękojeści / uchwytu
tworzywo sztuczne, stal
Powłoka ostrza
brak powłoki
Materiał ostrza
stal węglowa Izumo Yasugi
Cechy i funkcje
Możliwy do demontażu
nie
Prawo- lub leworęczny
praworęczny
Wymienne ostrze
nie
ostrze gładkie
Typ głowicy
Bypass
Miękki uchwyt
nie
Teleskopowy
nie
Typ
nożyce ząbkowane, sekator do przycinania
Przeznaczony do gałęzi do
20 mm
Polecane oferty łączone
7 recenzja(-e/-i)
Nożyce do przerzedzania Okatsune KST307, długość ostrza, 3.5 cm63,01 zł
68,49 zł
-8%oszczędzasz 5,48
15 recenzja(-e/-i)
Kamień ostrzący Okatsune KST412 do sekatorów i nożyc do żywopłotu64,39 zł
69,99 zł
-8%oszczędzasz 5,60
13 recenzja(-e/-i)
Nożyce do zbiorów Okatsune KST301, długość ostrza 2.5 cm58,87 zł
63,99 zł
-8%oszczędzasz 5,12
Numer artykułu OSKST304
Nożyce do kwiatów Okatsune KST304 do miękkich łodyg, długość ostrza 4.5 cm
30 recenzja(-e/-i)
68,49 zł
Cena detaliczna80,00 zł
Na stanie
Zamówione dzisiaj, jutro wysłane
Darmowa wysyłka powyżej 340 zł
Zwroty do 30 dni
Szybka dostawa z własnego magazynu