Nóż do mięsa Tojiro Shippu 63 warstwy, 21 cm
Nóż do mięsa Tojiro Shippu 63 warstwy, 21 cm
Nie sprzedajemy już tego produktu.
Opis
Tojiro
Tojiro to popularny producent noży z Japonii. Specjalizuje się w produkcji ręcznie robionych noży kuchennych od 1955 roku. Tradycja i innowacja są równie ważnymi wartościami dla tej marki. Noże są wykuwane w regionie Tsubame-Sanjo, gdzie ludzie pracują z metalem od setek lat. Szukasz wytrzymałego noża japońskiego? Noże Tojiro to idealny wybór!
Specyfikacja
3,6 cm
21 cm
35,5 cm
110 g
Recenzje
piątek, 5 stycznia 2024
Specyfikacja
Ogólne informacje
Wymiary i waga
3,6 cm
21 cm
2,3 mm
Długość rękojeści / uchwytu
13,4 cm
35,5 cm
110 g
Materiał
Materiał rękojeści / uchwytu
drewno magnolii
Rodzaj stali
VG11
60 HRC
Cechy i funkcje
Charakterystyka ostrza
gładkie
Wykończenie ostrza
damask
Można myć w zmywarce
tak
Prawo- lub leworęczny
praworęczny
Typ
nóż do mięsas
ostrze gładkie
12°
azjatycki kąt ostrzenia
Rodzaj rękojeści
orientalna
24 °
Zakres dostawy
Dostarczony jako zestaw
nie
1
Nóż do mięsa Tojiro Shippu 63 warstwy, 21 cm
Nie sprzedajemy już tego produktu.