Nóż do mięsa Zwilling J.A. Henckels Professional "S" 16 cm
Nóż do mięsa Zwilling J.A. Henckels Professional "S" 16 cm
Zamówienia złożone przed 18:30 są wysyłane tego samego dnia
Opis
Stal hartowana lodem Friodur
Ostrza noży z tej serii wykonane są z hartowanej lodem stali Friodur. Jest to rodzaj stali używany wyłącznie przez firmę Zwilling. Jest ona odporna na korozję, bardzo dobrze zachowuje ostrość i można ją łatwo naostrzyć w warunkach domowych. Hartowanie lodem odnosi się do obróbki cieplnej stali. W procesie hartowania Zwilling wykorzystuje ekstremalne ciepło, a także temperatury poniżej 0 stopni, aby wydobyć najlepsze właściwości stali. W rezultacie otrzymujesz to co najlepsze!
Specyfikacja
2,8 cm
16 cm
28,3 cm
120 g
Inni oglądali również
Recenzje
poniedziałek, 4 stycznia 2016
czwartek, 9 maja 2013
Specyfikacja
Ogólne informacje
Wymiary i waga
2,8 cm
16 cm
1,6 mm
Długość rękojeści / uchwytu
10,7 cm
28,3 cm
120 g
Materiał
Materiał rękojeści / uchwytu
tworzywo sztuczne
Rodzaj stali
Friodur stal hartowana lodem
57 HRC
Cechy i funkcje
Charakterystyka ostrza
gładkie
Wykończenie ostrza
satin
Można myć w zmywarce
tak, ale zdecydowanie odradzamy
Prawo- lub leworęczny
symetryczny
Typ
nóż do mięsas
ostrze gładkie
15°
krawędź V
Rodzaj rękojeści
zachodnia
30 °
Zakres dostawy
Dostarczony jako zestaw
nie
1
Polecane oferty łączone
Nóż do mięsa Zwilling J.A. Henckels Professional "S" 16 cm
Zamówienia złożone przed 18:30 są wysyłane tego samego dnia