Nóż szefa kuchni Tojiro Atelier Wenge 63-warstwy, stal damasceńska, 21 cm
Nóż szefa kuchni Tojiro Atelier Wenge 63-warstwy, stal damasceńska, 21 cm
Zamówienia złożone przed 18:30 są wysyłane tego samego dnia
Opis
Tojiro
Tojiro to popularny producent noży z Japonii. Specjalizuje się w produkcji ręcznie robionych noży kuchennych od 1955 roku. Tradycja i innowacja są równie ważnymi wartościami dla tej marki. Noże są wykuwane w regionie Tsubame-Sanjo, gdzie ludzie pracują z metalem od setek lat. Szukasz wytrzymałego noża japońskiego? Noże Tojiro to idealny wybór!
Specyfikacja
4,6 cm
22,6 cm
35,7 cm
130 g
Niekończące się poszukiwania odpowiedniego noża szefa kuchni stały się nudne?
Pomożemy Ci przebrnąć przez to zamieszanie!
Inni oglądali również
Specyfikacja
Ogólne informacje
Marka
Kolor
brązowy, kremowy, szary, srebrny
tak
Seria
Ilość
1
dożywotnia
Japonia
Numer artykułu
TJAJ-4-CH210-V63R
Wymiary i waga
4,6 cm
22,6 cm
2,7 mm
Długość rękojeści / uchwytu
13 cm
35,7 cm
130 g
Materiał
Materiał rękojeści / uchwytu
drewno, drewno wenge
Rodzaj stali
stal damasceńska, stal nierdzewna, VG11
62 HRC
Cechy i funkcje
Charakterystyka ostrza
gładkie
Wykończenie ostrza
brut de forge, częściowo wypolerowane
Można myć w zmywarce
tak
Prawo- lub leworęczny
symetryczny
Typ
nóż santoku
ostrze gładkie
płaski
Rodzaj rękojeści
orientalna
Zakres dostawy
Dostarczony jako zestaw
nie
Akcesoria
pudełko do przechoowywania
1
Polecane oferty łączone
Nóż szefa kuchni Tojiro Atelier Wenge 63-warstwy, stal damasceńska, 21 cm
Zamówienia złożone przed 18:30 są wysyłane tego samego dnia