Naczynia Camp Chef: wszechstronne naczynia żeliwne
Żeliwne naczynia Camp Chef ułatwiają gotowanie. Naczynia są odpowiednie do różnych źródeł ciepła. Przyrządzanie gulaszu na kuchence lub kawałka mięsa na otwartym ogniu? Z naczyniami Camp Chef jest to możliwe.
Camp Chef True Seasoned Finish
Żeliwne produkty do gotowania posiadają wykończenie True Seasoned Finish. Dzięki takiej obróbce naczynia są gotowe do użycia. W przeciwieństwie do innych kociołków żeliwnych, w przypadku których często samemu trzeba nałożyć powłokę nieprzywierającą.
Camp Chef: wyprodukowane w USA
Camp Chef mieści się w sercu Cache Valley w Utah. Otoczony przez zachwycające pasmo górskie Bear River. Idealne miejsce do testowania produktów. Każdy produkt jest rezultatem entuzjazmu Camp Chef do gotowania w plenerze i obietnicy nieustannego rozwoju nowych produktów, które jeszcze lepiej odpowiadają potrzebom entuzjastów outdooru. Założyciel i dyrektor Camp Chef, Ty Measom, zauważył, że wielu wczasowiczów i sportowców outdoorowych chciało gotować na świerzym powietrzu, ale nigdy nie mieli odpowiedniego sprzętu do dyspozycji. Był to idealny czas na opracowanie kuchenki gazowej, która spełniałaby potrzeby tych entuzjastów outdooru. W skrócie: pasja do świetnego jedzenia i gotowania w plenerze połączona z innowacyjnymi produktami i doskonałe zaplecze produkcyjne doprowadziły Camp Chef do wiodącej pozycji w branży gotowania na świeżym powietrzu.